Goedkope houten vloer

Bij Megahoutenvloeren koopt u een goedkope houten vloer van een topmerk. In onze zelfbediening groothandel in Roosendaal vindt u de grootste collectie vloeren. De houten vloer die u zoekt, vindt u in onze showroom van 1000 m2. Bij Megahoutenvloeren garanderen wij dat u een goedkope houten vloer van de beste kwaliteit koopt. Wij gaan voor u op zoek naar fabrikanten en grote opkopers en kopen grote partijen van de beste kwaliteit hout op. Daardoor halen we alle tussenpersonen weg. Naast de beste kwaliteit, garanderen wij de laagste prijs. Vindt u dezelfde goedkope houten vloer ergens anders goedkoper, dan krijgt u van ons het verschil terug.

Kwaliteitsgarantie

Om de kwaliteit van een goedkope houten vloer van ons te garanderen, geven wij altijd minimaal tien jaar fabrieksgarantie op al onze vloeren. Wij zijn zo overtuigd dat uw goedkope houten vloer van uitstekende kwaliteit is, dat wij die garantie gerust aan durven. Als u uw goedkope houten vloer goed onderhoudt, dan heeft u daar jaren- of zelfs decennialang plezier van. Een goedkope houten vloer van ons is dus ook nog eens duurzaam.

Goedkoper ter plaatse

Bij Megahoutenvloeren halen wij de tussenpersonen weg. Het materiaal van uw goedkope houten vloer hoeft helemaal geen veertig of vijftig euro per vierkante meter te zijn. Door direct uit onze groothandel te verkopen, vermijden wij dure winkelpanden en transportkosten. Daarnaast bieden grote ketens extra services aan die bij de prijs worden inbegrepen, zoals iemand die je vloer komt leggen. Een goedkope houten vloer van ons is zo goedkoop, omdat wij al die zaken vermijden. Natuurlijk kunt u bij ons ook een professional inhuren om uw goedkope houten vloer te leggen, maar u kunt natuurlijk ook zelf uw houten vloer leggen. Via deze site vindt u handige tips waardoor u zelf uw goedkope houten vloer kunt leggen. Daardoor kunnen wij u een goedkope houten vloer aanbieden. Voor vragen over een goedkope houten vloer, komt gerust even langs in onze winkel of bel even naar onze klantenservice.

Aanbiedingen

houtenvloer1

Houten vloer vanaf €14,95

Hoge kwaliteit houten vloer, beperkte voorraad! Kom snel langs.
Bekijk aanbieding
houtenvloer2

Eiken vloer €19,95

Prachtige eiken houten vloer vanaf €19,95 per m2!
Bekijk aanbieding