Waarom Mega Houten Vloeren?

Mega Houten Vloeren heeft een erg groot assortiment aan houten vloeren in werkelijk alle soorten en maten. Wat Mega Houten Vloeren werkelijk uniek maakt is het deskundige advies dat u wordt geboden bij de aanschaf van een vloer. Alle vloeren zijn van de beste kwaliteit en voor de scherpste prijzen, en om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ervoor gekozen onze vloeren niet online te verkopen. Daarom heten wij u ook van harte welkom in het magazijn van Mega Houten Vloeren. Hier staan onze medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Samen met u bekijken wij vele verschillende vloeren uit ons assortiment en vinden op deze manier de vloer die het beste bij uw interieur past.

Deskundig advies over de verschillende houtsoorten

Of u uw huis nou een moderne of rustieke uitstraling wilt geven, bij Mega Houten Vloeren bent u in ieder geval aan het goede adres. Met de grootste collectie aan houten vloeren van A-kwaliteit slaagt u gegarandeerd. De uitstraling van uw vloer is afhankelijk van de houtsoort. Zo zit er verschil in de kleur, de vochtopname, de sterkte en de dichtheid van het hout. Wanneer een houtsoort veel vocht opneemt kan het uiteindelijk gaan kromtrekken. Gelukkig kunnen onze medewerkers u hier zeer goed advies over geven.

Gegarandeerd de laagste prijs

Door grote partijen hout van de hoogste kwaliteit op te kopen van fabrikanten en grote opkopers, halen we alle tussenpersonen weg en kunnen we de prijs gegarandeerd de laagste houden. Verder verkopen wij de vloeren rechtstreeks vanuit onze groothandel en zo vermijden wij dure winkelpanden en transportkosten. Alle vloeren zijn van topmerken voor een zeer betaalbare prijs. Mocht u dezelfde houten vloer ergens goedkoper vinden dan krijgt u het verschil van ons terug! Verder krijgt u ook op alle vloeren minimaal 10 jaar fabrieksgarantie.

Problemen met leggen? Huur een professional in

Om de prijzen zo laag mogelijk te houden zit een professional die je vloer komt leggen niet inbegrepen in de prijs. Deze keuze is totaal aan u! Zou u graag iemand willen inhuren om u te helpen bij het leggen van de vloer, dan kunt u die natuurlijk ook bij ons inhuren. Verder vindt u ook op deze site vele handige tips die u kunnen helpen mocht u de vloer zelf willen leggen.

Aanbiedingen

houtenvloer1

Houten vloer vanaf €14,95

Hoge kwaliteit houten vloer, beperkte voorraad! Kom snel langs.
Bekijk aanbieding
houtenvloer2

Eiken vloer €19,95

Prachtige eiken houten vloer vanaf €19,95 per m2!
Bekijk aanbieding