Witte houten vloer

Bij Megahoutenvloeren verkopen we uw ideale witte houten vloer voor een absolute bodemprijs. Onze witte houten vloeren zijn van uitstekende kwaliteit en op een professionele wijze gelakt. Wij verkopen verschillende modellen zodat u de mooiste witte houten vloer koopt die het beste bij uw interieur past. Een houten vloer past vaak bij een strak en modern interieur, maar ook een rustieke, brocante uitstraling is met een witte houten vloer mogelijk. Het onderhoud van een witte houten vloer is net zo eenvoudig als een houten vloer.

Onderhoud witte houten vloer

Het onderhoud van een witte houten vloer is bijna hetzelfde als die van normale houten vloeren. Toch is er één groot verschil. Om dezelfde witte houten vloer te hebben, moet je wel de goede lak hebben. Vaak wordt dit onderschat. De ruimte krijgt een andere uitstraling bij een andere kleur wit. Bij een witte houten vloer worden de kleuren meestal afgestemd op de rest van het interieur en de kleuren van de muur. Er zijn verschillende soorten wit. Het type wit van onze houten vloer is ook hetzelfde type witte lak die u moet aanschaffen voor het onderhoud. Vraag aan onze medewerkers voor advies over de lak. Klik hier voor informatie over een houten vloer verven.

Uw witte houten vloer lakken

Om u houten vloer te onderhouden, lakt u de vloer opnieuw. Het kan ook zijn dat u de vloer een andere lakkleur wilt geven. In een paar eenvoudige stappen kunt u uw witte houten vloer zelf lakken. Een paar benodigdheden om witte houten vloeren te lakken zijn:

  • Een brede kwast
  • Een schuimen verfroller
  • Witte lak
  • Schuurmachine met een fijne korrel

Gebruik een brede kwast of een verfroller voor uw vloer. Met een verfroller krijgt uw witte houten vloer een strakkere uitstraling. Witte houten vloeren krijgen meestal een authentiekere uitstraling met een kwast. Lak in rechte banen. Laat de lak na de eerste laklaag uitdrogen. Bent u tevreden met het resultaat, dan kunt u het zo laten. Als u de vloer witter wilt, dan schuur de toplaag eraf en lak opnieuw. Herhaal dit proces net zolang totdat u tevreden bent. Heeft u nog meer vragen, bel even met onze klantenservice. Zij geven u uitstekend advies over uw potentiele witte houten vloer en over het zelf lakken van uw vloer.

Aanbiedingen

houtenvloer1

Houten vloer vanaf €14,95

Hoge kwaliteit houten vloer, beperkte voorraad! Kom snel langs.
Bekijk aanbieding
houtenvloer2

Eiken vloer €19,95

Prachtige eiken houten vloer vanaf €19,95 per m2!
Bekijk aanbieding